[Nawigacja] Nie czyta plyt
[Nawigacja] Nie czyta plyt
Nawigacja dziala mi jak chce, raz czyta raz nie czyta plyt. Jest jakis sposob na to, nie wiem przeczyszczenie odtwarzacza, moze ktos to serwisuje i wymieni laser?
- Maros
- Auto: M5F10, M3E92, M3E46
- Kontakt:
Re: [Nawigacja] Nie czyta plyt
Masz ori płyte, czy nagrywaną? Jeśli nagrywaną to najpierw sprawdził bym inne kopie...
Napisz czy tak bylo od poczatku czy problem wystapil ostatnio. Sprawdz czy czyta ORYG bo jesli tak to sprobuj przeczyscic laser
- tom_kulturysci
- Auto: E46 M3 & 335D
u mnie czasami tak sie działo jak jest "tania plyta" jak kupilem lepszej firmy i nagralem to samo co na gorszej to pomoglo.
Dzis miałem to samo ze mi fiksowała navi , raz nie czytała płyty, raz muliła sie strasznie. Wyjęcie plyty i przeczyszczenie zrobiły cuda, natychmiast wszystko zaczeło działac jak marzenie. Moze i tak jest u Ciebie, sprawdz 

RED DEVIL
Ok, dziekuje za rady. Dzis wrzuce oryginal i zobaczymy jak to bedzie.
Dzialalo ok do tej pory.
Dzialalo ok do tej pory.
U mnie nawigacja raz dzialala a raz nie. Przyczyną była antena. Po wymianie wszystko ok.
Oprocz uzywania markowych plyt, nagrywajcie je na najwolniejszej pretkoscitom_kulturysci pisze:u mnie czasami tak sie działo jak jest "tania plyta" jak kupilem lepszej firmy i nagralem to samo co na gorszej to pomoglo.